pátek

RECIPE: Homemade Müsli


Přemýšlela jsem nad tím, jak dlouho už jsem tady neuveřejnila žádný recept. Přesto, že téměř každý den něco vařím nebo peču... Ale spíše je to tím, že to není nic extra a tak nemám potřebu uveřejňovat to tady. A to si často recepty fotím.
Dnes tady mám své oblíbené domácí zapékané musli (ne, že bych si myslela, že to je něco extra), ve kterém nesmí chybět kešu oříšky, nasekané mandle, brusinky a v neposlední řadě rozehřátý med, který směs spojí. Je to snadné a během 10ti minut (cca při 180stupních) a za občasného míchání, máte musli hotové :).
A tak bych tímto primitivním článkem chtěla odstartovat éru, kdy se to tady snad bude hemžit recepty na vánoční cukroví :D. I když mamča řekla, že letos mám upéct maximálně jeden druh :D. Tak uvidíme :).
SHARE THIS POST

17 komentářů:

  1. Super, konečně zase taky něco o vaření/pečení :) Sice tento recept není bůhví jaké vaření, ale i tak je to dobrý tip :) Ta zapékacé misky vypadá docela velká v troubě, na kolik "snídaní" ti toto müsli vystačí?

    Na recpty na vánoční cukroví čekám, tak jsem zvědavá, co budeš kuchtit. Kdyby byly i nějaké "light" recepty, určitě bych to uvítala nejen já. Sice jsem si koupila časopisy právě na toto cukroví, ale ráda se dozvím něco nového, pokud to tedy napíšeš.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud bych jedla musli denně, tak mi to vystačí určitě více jak na jeden týden

    OdpovědětVymazat
  3. já mám tvoje recepty nejradši, zrovna včera jsem listovala seznamem a asi skusím tvoje brownies :)) jinak domácí müsli mám moc ráda, akorát, že je tůůze kalorické :((( těšim se na cukroví :)))

    OdpovědětVymazat
  4. skvěle to vypadá ! :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat
  5. ďakujem za recept, zajtra si urobím raňajky :) a teším sa na Vianočné recepty ...

    OdpovědětVymazat
  6. týjo, to vypadá božsky! by mě nikdy nenapadlo.. :D

    OdpovědětVymazat
  7. přesně a to je můj problém - já pořád chodím se lžičkou a vesele si užírám :D takže müsli muselo z moji "zdravé" skříňky pryč :D Jen jsem myslela, že to zapékané je kaloričtější než to sypané, i když tohle nakonec taky vypadá sypaně :D miluju kešu!

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě ti vyzkouším! Vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný recept...:)) Probíhá u mne Giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo, je to zajímavý. Určitě to vyzkouším.:)

    OdpovědětVymazat
  11. skvělý tip, díky. :) na další recepty se těším.. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. to je parádní! děkuji za inspiraci, toto určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  13. to je parádní! děkuji za inspiraci, toto určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře, které mi vždy udělají radost. :)
Pokud byste se mě chtěli na něco zeptat neveřejně, napište mi email nebo vzkaz na facebooku. A pokud Vám nebude vadit, že si Váš dotaz přečtou další čtenáři, klikněte (dole) na ikonku "ask me".

Přeji Vám krásný den!

The life of Ceady. All rights reserved. ©