Viteriánství mi dlouho nevydrželo... A tak vám přináším recept na trochu méně mastné a o trošičku tak zdravější karbanátky, které jím se šťouchanými brambory... Ale můžete si je nacpat do burgerů se sojanézou, ledovým salátem a rajčetem.
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
3 hrsti červené čočky
hrášku
česnek
cibuli
slunečnicové semínko
lněné semínko
1. Čočku uvařte - nebo respektive rozvařte, není to vůbec ku škodě. Naopak.
2. Cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte.
3. Ke konci vaření cibule přisypte hrst slunečnicových semínek.
4. Jakmile bude voda téměř vypařená, přisypte lněné semínko (hrst), přidejte cibuli a rozmačkaný velký stroužek česneku.
5. Počkejte, až vám směs vychladne... Poté přisypte hrášku tak, aby se vám dobře tvarovaly karbanátky.
Pečte v troubě na 180 stupňů dokud nezezlátnou.
Dobrou chuť. :)


Žádné komentáře:
Okomentovat
Moc Vám děkuji za všechny komentáře, které mi vždy udělají radost. :)
Pokud byste se mě chtěli na něco zeptat neveřejně, napište mi email nebo vzkaz na facebooku. A pokud Vám nebude vadit, že si Váš dotaz přečtou další čtenáři, klikněte (dole) na ikonku "ask me".
Přeji Vám krásný den!